Onze aanpak

Bij deelname aan het Agroprogramma wordt de agrariër aan een consulent gekoppeld. Meer informatie over onze werkwijze en het traject vindt u op deze pagina.

Het Agroprogramma richt zich vooral op complexe situaties. Versterkingstrajecten, juridische procedures en onduidelijkheid over de toekomst van het bedrijf kunnen leiden tot verlies van overzicht en tot stress. De consulenten van het Agroprogramma kunnen in deze situatie een helpende hand bieden.

Aanmelden

Wilt u in contact komen met een consulent?
Meld u zich dan aan bij het Agroprogramma. 

Aanmelden

Stappenplan

Wilt u weten hoe het volledige traject eruitziet als u zich aanmeldt voor het Agroprogramma? Hieronder vindt u een stappenplan. Een gedetailleerder stappenplan vindt u in ons 

'Gedetailleerd Stappenplan Agroprogramma'

 ( -bestand, 335 KB).

Experts

Wanneer er behoefte is aan meer expertise, kan de boer zich wenden tot een expert. Het Agroprogramma werkt met een adressenbestand ( -bestand, 14 KB) waarin verschillende experts zijn opgenomen. De boer kiest uit dit adressenbestand een expert die hij of zij wil inzetten, of draagt ​​zelf een expert aan.

Om agrariërs tegemoet te komen in de kosten voor het inschakelen van meer expertise is er een subsidieregeling van het Agroprogramma.

Meer weten?

Bekijk ook ons ​​Plan van Aanpak Agroprogramma (februari 2021) ( -bestand, 2 MB).